Kanadensare till Vipers

Antar att de flesta redan har hört om Örebros senaste nyförvärv, mastodonten Gordie Dwyer.
Den NHL-meriterade 28-åringen har bland annat spelat i Tampa Bay Lightning, New York Rangers och Montreal Canadiens. Noterbart är att Dwyer inte har gjort ett enda mål på 108 matcher i NHL men kan glädja sig med 5 assister. Killens specialitet är att slåss och han har hela 610 utvisningsminuter på 181 matcher i AHL. Han försökte redan på försäsongen att ta en plats i Vancouver Canucks, men nådde inte hela vägen fram. Dwyer har kastat handskarna ofantligt många gånger och har på sin meritlista bland annat fighter mot Darcy Hordichuk (Nashville Predators), Sheldon Souray (Montreal Canadiens) och Darren McCarty (Calgary Flames). Örebro är väldigt positiva till Dwyer och tror att han kan tillföra laget en hel del spelmässigt sett. Kommer den 188 centimeter stora slagskämpen med sina 92 kilo bli en flopp, eller en succé som Shjon Podein blev i Växjö Lakers?

Jag tror starkt på en flopp...

Kommentarer
Postat av: lohman

aa, vi får se hur det går för Dwyer i Vipers jag hoppas ju alltid på bästa (för vipers =P). Men jag har ingen aning hur det kommer gå.
Om det är som du skrivit att han bara gjort en massa utvisningar och inget mål i NHL. Så hoppas jag på att han ger laget kraft att kämpa vidare..
Biff är han iaf stor alltså =D 92 kilo och 1.88 det tycker jag iaf är "biff".

See you in the playoff!
/Lohman =)

2006-12-11 @ 08:28:35
Postat av: Louize

lohman: Trodde att du som är NHL-fantast (?) visste vem han var ;) Jag tror han drar med sig Örebro i fallet tyvärr =)

Postat av: Tobbe

Jag tror Dwyer kan tillföra mkt! Såg han på träningen och han såg riktigt bra ut. Han hade en fin skridskoåkning och gav Westlund en riktigt hård men schysst tackling så att luften gick ur han och linserna flög. Han såg riktigt vass ut, han har inte gjort så många mål i NHL, men han har ju inte heller haft den rollen där. Men har man spelat i NHL så brukar man sällan bara kunna slåss!
Jag tror han kan bli ett riktigt bra tillskott till truppen.. Hoppas han skriver på kontrakt nu och att allt löser sig. De flesta tror att han redan är klar, men det är han inte.. ÖHK har även haft kontakt med Trevor Kidd och han säger sig vilja ha revansch och är sugen på att komma tillbaka bara allt löser sig för familjen. Tror på ett lyckligt slut denna säsongen.. Du får gärna titta förbi när vi festar och är glada hela natten ;)

2006-12-15 @ 00:19:53
URL: http://www.nollnitton.com
Postat av: Louize

Tobbe: Där ser man. Tror absolut på att han kommer vistas mycket i utvisningsbåset, vilket inte kommer gynna Örebro. Trevor Kidd däremot kommer bli farlig om han kommer tillbaka, då han kan spika igen målet rejält. Haha, du har då en stor dos av självförtroende, här ska vi bara se Borås festande ;)

2006-12-15 @ 09:05:59
URL: http://supporterlivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar