27/9 - Borås vs. Skövde

Andra matchen på hemmaplan för säsongen, mot Skövde IK. Björn Gustafsson, Fredrik Enhörning och Jimmy Lund saknades bland spelartruppen. Två segrar på raken hade Borås i bagaget, så varför inte en till? 5-2 slutade matchen, kalas!

Ni minns säkert förra hemmamatchen mot Motala? Denna matchen var inte ens i närheten..
Fart och fläkt ända från starten. Äntligen lite tempo! Pär Åkerström fick stå även i denna match. Lite tråkigt att inte Spångberg fick.. Som sagt, mycket tempo vart det. Efter 2:13 gör Anders Eriksson mål och BHC tar ledningen med 1-0. Men inte tog det stopp där, utan mer Eriksson fick vi se! Två mål till i första perioden läggs till i protokollet. Vilket innebar ett herrejäklans hattrick av Eriksson!
Mycket bra.

Andra perioden var tempot lika högt uppe igen. En rejäl miss av spelarna, starkt jobbat av motståndarna, och Thomas Andersson kom fri och Åkerström hade inte mycket att sätta emot. 3-1 står det på tavlan. När ca hälften av perioden har gått tar BHC över igen. Stormar in i motståndar-zonen, pucken åker lite här och var. Ett febrilt spel framför målet, men till slut sitter den där. Anders Eriksson, credits to you! Assisterad av Erik Svenningsson och Fabian Brunnström. Jublet höjs i hallen, och visst ska Joakim Persson få till ett mål också. BHC ökar ledningen till 5-1. Totalt överlägsna..

Tredje perioden var inte lika bra. Borås slutade att åka skridskor helt enkelt. Varför det kan man ju fråga sig. Det resulterade i ett skitmål som Åkerström borde ha tagit. Målskytten var Fredrik Söder, assisterad av Mikael Persson-Riis. Efter 5-2 resultatet blev det inte så mycket mer. Men dock en välförtjänad seger!

Denna matchen var helt klart en av de bättre. Tempot såg oerhört bra ut, och det tekniska i spelet har förbättras nåt enormt. Jag hade förväntat mig mer av Skövde, mycket mer. Magnus Åkerlund, målvakten i Skövde var bra. Jag menar det trots alla insläppta mål. Att han är vänsterhänt tycker jag är kul (; Fabian Brunnström visar upp bra skridskoåkning, bra teknik och kämparglöd. Trots det tycker jag att han passar för dåligt. Mikael Hultqvist visar alltid hjärta för BHC, ger alltid 100%. Jättekul att se! Anders Eriksson med sina 4 mål och sin vilja gör honom till matchens bästa spelare. Helt klart. Nästa match spelas mot Sunne IK på bortaplan 1/10. Låt inte sviten brytas nu.

Signerat,
Louize


Domare: Jörgen Andersson
Skotten: 40-18 (17-4, 13-9, 10-5)
Utvisningar: BHC 8x2 Skövde 9x2
Publik: 922

Övriga matcher:
Mariestad BoIS HC - Sunne IK 4-1 (1-0, 0-0, 3-1)
IFK Kumla - Skåre BK 2-5 (0-1, 0-2, 2-2)
Tranås AIF - Motala AIF 8-5 (3-1, 2-3, 3-1)
Kungälvs IK - Grums IK 4-5 (2-2, 2-1, 0-2)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar