Inför Borås HC - Skövde IK

Den omtalade matchen äger rum imorgon klockan 19:00. En seriefinal är alltid spännande, men denna kommer bli något alldeles extra. Förutom spelarna har Skövde dragit med sig hela tre bussar fulla med supportrar. Det är jättekul att se så många som visar hjärta för sitt lag! Ett fyrsiffrigt tal på läktaren är egentligen inte alls mycket begärt i detta läge.

Säsongens upplaga är en rad mycket unga spelare från Skövdes sida. Mikael Persson-Riis och Tomas Andersson får man bland annat se upp med, då de är målfarliga. Trots det tror jag inte att det påverkar hemmalaget speciellt mycket. Vi har ju en rad fantastiska spelare som sagt. Martin Spångberg vaktar kassen efter en uppiggande vistelse i Ulricehamn. Han var stabil i matchen mot Skåre senast vilket känns betryggande inför matchen imorgon. Senaste gången Borås mötte Skövde blev det en svidande förlust. Vi har med all rätt att ta ut våran revansch nu. Kan garantera att matchen kommer vara förstklassig, för att inte tala om stämningen i hallen. Det kommer krävas mycket mer än en så kallad "invasion" av motståndarna för att våra killar ska ge vika. Motto: Once a fighter, always a fighter.
Vi ses i hallen imorgon!

Kommentarer
Postat av: lohman

jag önskar lycka till för Borås imorrn..
Och ha det så kul där Louize =) hoppas det kommer många som det lär göra och att det kommer bli en mycket mycket härlig stämning i hallen =D

2006-11-28 @ 20:19:24
Postat av: Louize

lohman: Tackar tackar =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar