Avgörandet

Huddinge IK - Borås HC (3-2 målet)
Det är nu som rastlösheten tar vid, nerverna börjar krampa och pulsen slår 540 slag i minuten. Vem hade kunnat ana att spänningen skulle hållas vid liv ända in i det sista? Att avsluta säsongen på hemmais känns alltid upplyftande och mäkta roligt. Har nog aldrig varit såhär nervös och jag kan inte föreställa mig hur det kommer att kännas imorgon, under matchens gång, säsongens absolut sista match samt det definitiva avgörandet. En vara eller icke-vara i allsvenskan? Hoppas verkligen att det kommer vara rikligt med folk på läktaren, för inte vill ni väl missa kanske tidernas största hockeyfest i Knallestaden om allt går vägen? Imorgon fokuserar vi bara på det positiva samt hejar fram vårat kära HC till seger. För att inte glömma att vi även får hålla en extra tumme för Piteå! Har även beslutat om att ta med kameran trots att den ej är fixad - men jag kan inte lova er några glasklara bilder då jag kommer skaka som ett asplöv... 

Borås HC kontra Huddinge IK
Redan klara Huddinge (eller ska vi säga blivande Huddunge?) har ingenting att spela för längre. Trots det återstår det faktum att stockholmarna kanske vill avsluta säsongen på ett hederligt sätt, eller vill kanske dra med sig Väsby upp till högre höjder? Ett derby innebär detta - men ett ekonomiskt sådant. Hur som helst så kan man konstatera att deras motivation troligtvis inte är på samma nivå som Borås. Borås har en anledning att köra musten ur bortalaget - då laget är minst sagt ett ögonkast ifrån en plats i allsvenskan om Piteå tar Väsby. Sist lagen möttes var i premiärmatchen i kvalserien där inget gick som det skulle. Revanschsugna? Det kan ni slå er i backen på - för visst ska vi plocka de tre sista poängen. Krossa nollåttorna nu grabbar!

Väsby IK HK kontra Piteå HC
Det låg spänning och oro i hetluften borta i Dackehallen när Väsby mötte Tingsryd i förra omgången. Ett Tingsryd som hade avgörandet i egna händer, men ett starkt Väsby spelade smart och vann. Väsby har nu också saken i egna händer och vem vet vad denna pressen kan åstadkomma. Nervositeten kan spela en ett spratt och det är då misstagen yppar sig. Piteå är laget som måste ta vara på varenda chans de får - då det förmodligen kommer vara de små marginalerna som avgör. Bortalaget har ingen som helst press på sig eftersom de inte har något att spela för, men vad vi vet säkert är att Piteå vill avsluta säsongen med en seger. Mycket hänger på Piteå och alla boråsare hoppas få en hjälpande hand från norrlänningarna.

Kan inte bärga mig tills imorgon kväll och spänningen är ooooooooolidlig.
Klockan 19:00 i Borås Ishall ses vi för nervkittlande spel - och glöm inte att snegla på monitorerna!

Kommentarer
Postat av: Haddock


Ikväll blir första gången någonsin jag tar mig till Borås ishall med vissheten om att när matchen är över kan vi vara klara för allsvenskan!

Samtidigt vet vi ju att alla odds talar emot oss. Piteå ska skrälla rejält och vi ska tillfoga Huddinge deras första förlust i kvalserien.

Men låt oss hoppas på mirakel...

2007-04-03 @ 13:21:06
Postat av: Louize

Haddock: Gott! Finns inga anledningar till att vara negativ rakt igenom - med tanke på att större skrällar faktiskt har inträffat.. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar