Förlust mot Rögle

Ahlstrand, Hansson och Nilsson är back on track, så att säga, men vad hjälpte det en kväll som denna. Två vinster hade man i bakfickan - den tredje uteblev. Efter Peter Kristenssons ledningsmål i numerärt överläge och Jens Karlssons pangande ledde Borås matchen, men efter Rögles reducering dalade flaggan. Andra perioden förblev mållös och i tredje fick hemmalaget in en kvittering, en trea och en fyra, varav det sista i tom kasse. 4-2 till Rögle alltså. Skottstatistiken vann Borås med 22-18 och återigen, för att prata i klarspråk, det serveras inga energikickande powerbars i utvisningsbåset.

Det snackades om att Borås ledning var rättvis och att man gott kunde sova sig igenom andra perioden. Även att Rögle var snäppet hetare på grillorna i tredje samtidigt som bortalaget var mycket trötta, men kämpade ända in i det sista. Det finns inte så mycket mer att yttra sig om - mer än att det inte är träningsmatcherna som räknas i slutändan, och bör kanske tas med en nypa salt eller två. Nog har laget lärt sig lite ett och annat - och visst ska vi sopa banan med Rögle framöver. Detta var ju bara uppvärmning!