Seger i returmötet

Efter slutsignalen i Victoriahallen stavades segrarna Borås HC, som vann med 1-3 mot ett trött Nybro. I första perioden uteblev målen, men i andra klev Anders Eriksson fram och stänkte in ledningsmålet i numerärt överläge. Ett individuellt misstag ungefär elva minuter senare kostade Nybro ett baklängesmål, signerad Anders Eriksson. Jarno Honkonen reducerade till 1-2 när endast två sekunder återstod av perioden. Tredje perioden var klockren då Anders Eriksson fick sätta ett välförtjänt hattrick. Skotten gick dock helt i hemmalagets favör (35-28) men enligt deras egen utsago förlorar man matchen, av det enkla skälet att man gav bort alldeles för många puckar till motståndarna.

Anders Eriksson är på hugget igen - är det ett rejält genombrott som står och lurar bakom hörnet tro?
Tänk om alla i laget haft likadan inställning som denna killen har i matcherna - gissa om vinsterna hade rullat in på löpande band!