Förkval: Inför Borås HC - Nacka HK

Jimmy Lund i i tekningscirkeln (BHC - Haninge)
Riktigt försenad på grund av tidsbrist.

Hinner inte skriva någon kanonbra text då jag har fullt upp. Borås HC möter i alla fall Nacka HK på hemmaplan klockan 19:00 ikväll. Det är nu som matchdagarna rullar på för fulla muggar. Nacka slutade tvåa i Div 1D, fem poäng före Haninge och arton poäng efter Väsby. Bortalaget beskrivs som ett rutinerat lag med lagspelet som främsta styrka. Johannes Rundgren är bästa poängplockaren och noterades för femtioen poäng i grundserien, varav dessa poäng inkluderar arton gjorda mål och trettiotre assist, vilket placerade honom på en andraplats i poängligan.

I senaste omgången vann Borås bortamötet mot Kristianstads IK, vilket betyder två raka vinster hittills. Nacka å andra sidan är raka motsatsen, två förluster står på listan. En ganska tam inledning av Stockholmslaget. Desto större anledning att tända till ikväll för att lyckas skrapa hem någon poäng. Förhoppningsvis är hemmalaget med på noterna och tänker sätta stopp för detta. Full fart från första nedsläpp skulle sitta fint också. Skadeläget är fortfarande oförändrat med Fredrik Enhörning och Fredrik Orrsten på skadelistan. Per Ljusteräng kommer dock att göra några ändringar i kedjorna inför kvällens match. Ett par spelare som knappt fick sätta skridskon i isen mot Kristianstad kommer få mer speltid, vilket är bra. På så sätt får fler spelare känna på hetluften och laget hålls mer iordningställt.

Kan tänka mig att Nacka är rejält sugna på revansch ikväll och det är något som Borås måste se upp med. Dessutom så har Borås börjat förkvalsserien på bästa sätt och ser ingen anledning till att det ska bli en förlust ikväll. Ska bli spännande att se vilka spelare som utmärker sig mest då det varierar något enormt. Hoppas på mer publik än i senaste hemmamatchen. Vet ni vad? Segertåget rullar än! Ses i hallen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar