Förkval: Sakta i backarna Hållström

Inför Borås HC - Kristianstads IK

Matchstart klockan 16:00 i Borås Ishall.

Idag väntar en något så när tuff match mellan serieledarna Borås HC och tabelltvåan Kristianstads IK. Seriefinal med andra ord. Det är nu det avgörs om vilket lag som kommer tilldelas förstaplatsen, och därmed få fördelen att spela på hemmaplan två gånger av tre i playoff. Kanske blir det kamp ända tills sista sekunden återstår av matchen? 

I senaste omgången begav sig Borås till Stockholm för att ta sig an Nacka, vilket gick strålande bra. Trots att man spelade mer i "lugnare" tempo i de två sista perioderna, så kunde Borås ro segern i hamn med siffrorna 3-6. Samma tidpunkt, i samma stad tog Kristianstad en ypperlig seger mot Haninge med resultatet 3-9. Borås och Kristianstad hade därmed säkrat sina playoffplatser, för chansen att Haninge eller Nacka skulle komma ikapp är omöjlig.

Lagkaptenen i Kristianstad, Daniel Hållström, har ett så kallat diarium på nätet där matcherna skrivs ner i sin charm. Inför dagens match tror han på en hårdkokt fight, eller för att citera "årets tuffaste match". Håller med om att KIK är inne på segerstigen och säkert något taggade. Borås å andra sidan har varit på segerstigen rätt så länge. Vinster ger självförtroende och självförtroendet kommer visa sig vid fyratiden idag. Skadeläget är oförändrat sedan sist och Fredrik Enhörning samt Fredrik Orrsten återstår på skadelistan. Jag tror på en tuff match med några outstanding soloåkningar, och till slut är det Borås som drar det längsta strået. Heja HC, och vi ses i hallen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar