Vecka 7: Strålkastaren riktad mot Lund, tack!

Jimmy LundNågot försenad då det var lite tight om tid i söndags, hoppas ni har överseende med det!

Jimmy Lund är sannerligen i riktigt god form igen. Skadan gjorde honom gott med tanke på vilken comeback han gjorde för ett antal matcher sedan. I matchen mot Haninge HF i onsdags noterades Jimmy för en assist. Tillägg också att han hade ett flertal chanser på mål och kämpade på riktigt bra tillsammans med sina kedjekamrater.

I Kristianstad igår producerade Jimmy på löpande band. Första målet gjordes i andra perioden efter dryga två minuter, och bara fyra minuter därefter noterades tvåan. Även en assist skrevs ner i protokollet. Målchanserna dök upp om vartannat och Jimmy var nära att göra ett hattrick flera gånger. Jimmy var en klar favorit i tredjekedjan och öste på för fullt, ingen slöåkning här inte. Domination i högsta grad.

Helt klart bästa spelaren i båda matcherna. Lund är lite av en favorit hos mig sen förr och jag vet att han kommer bli ännu farligare för motståndarlagen ju längre laget går. För att inte tala om hans läckra dragningar. Läser spelet fruktansvärt bra och kan tyckas vara ofta på rätt plats vid rätt tidpunkt. Lund vill vi absolut se mer av framöver. Bra jobbat! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar