Impulsköp?

Försenad pga. tekniska problem med bloggen. Datumet nedan visar när jag skrev utkastet.

När Mikael Hultqvist dundrade in i sargen i matchen mot Tranås befarades det värsta; att man tappat en viktig spelare till kvalet. Läget förändrades och man kan nu konstatera att nummer 12 kommer vara med i kvalet. Det snackades innan om att en ersättare måste hittas, men svaret från ledningen var Nej.

Gustav Gräsberg var namnet som dök upp. 23-åringen värvas som en förstärkning till truppen trots att ledningen inte ville värva några nya spelare till kvalet. Gustav kommer från Jonstorp Tigers vars spelare börjar slussas iväg till andra lag pga. den dåliga ekonomin. Han har bland annat spelat sju säsonger i allsvenskan, i lag som Mora, Hammarby, Bofors, Halmstad och Nyköping. Forwarden har även representerat Sverige i JVM två gånger. Poängplockare i högsta grad är titeln och förhoppningsvis håller titeln i sig även i BHC. Gustav gör sin debut i matchen mot Skåre BK söndagen den 14/1.

Blev förvånad över värvningen, eftersom ledningen strikt hade sagt att inga värvningar skulle förekomma. Fast det jag mest blev förvånad över var det faktum att det var en forward. Enligt mig är det backsidan som behövs förstärkas. Värvningen kan komma till nytta ändå eftersom man aldrig vet när skador kan inträffa. Klart att Borås tog denna chansen. Bäst att den här värvningen går åt rätt håll.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar