Inför Borås HC - Skåre BK

Försenad pga. tekniska problem med bloggen.

Under denna extremt blåsiga dag möter Borås HC värmländska laget Skåre BK i Borås Ishall, klockan 16:00. Skåre är dotterlag till Färjestads BK och i laget finns en del FBK-talanger. Bland annat finns Niclas Loob (Håkan Loobs son), Per Åslund och Björn Eriksson (leder Skåres poängliga) med i truppen. Laget ligger på en femte plats i tabellen med sjutton poängs avstånd från trean Tranås. I Borås saknas Mikael Hultqvist, Fredrik Orrsten och Fredrik Enhörning. Då passar det utmärkt att nyförvärvet Gustav Gräsberg hoppar in i matchen.

Vad kan vi förvänta oss i matchen?
Skåre siktar med största sannolikhet på tredje platsen och kommer inte att vika sig i första taget. Vinsterna mot Skåre har varit ganska så klara, men laget brukar hänga med i matcherna relativt bra ändå. Så man kan inte räkna bort något. Förhoppningsvis bjuder Gustav Gräsberg upp till ett bra spel från hans sida, och hoppas att publiken välkomnar honom med öppna armar. Så... power, glöd och action vågar jag säga att nyckelorden är.

Vad tror jag om matchen?
Tre raka segrar är bara ren statistik. Man ska inte ta något för givet. Skåre har kämpat på bra mot Borås och kan komma att kämpa på lite mer. Skåre har ett lag med några talanger och laget utvecklas hela tiden mot det bättre. Det kan vi bland annat se i deras vinst med 5-2 mot Mariestad senast. Trots detta spelas matchen på hemmaplan, vilket alltid är en fördel. Vinst och jubel, ja.


Notis:
Sluta skriv GRUNDström i tidningen. Första gången detta hände godtogs misstaget (antog att det var en engångsförteelse), men igen (!), nej det godtas inte. P i n s a m t .  

Kommentarer
Postat av: Persson

en anledning till att dom skiver Grundströmm istället för Brunström kan vara att G och B sitter ijämte varandra.. har man bråttom kanske man missar lite på tangenterna där.. jag vet inte.. en liten teori

2007-01-19 @ 12:37:23
Postat av: Louize

Persson: Jojo, men D sitter inte i närheten av N ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar