Inför Borås HC - Sunne IK

Serieledarna Borås HC möter tabellsexan Sunne IK i eftermiddag klockan 16:00 i Borås Ishall. En essentiell match som är mycket nödvändig att vinna, eftersom Skövde som ligger endast tre poäng bakom törstar efter en serieseger. Skadeläget är intakt sedan sist, vilket betyder att Fredrik Enhörning, Mikael Hultqvist, Fredrik Orrsten och Lennon Eriksson fattas i laget.

Vad kommer vi att få se i matchen?
Förhoppningsvis ett taggat hemmalag som söker revansch efter förlusten mot Skövde i senaste omgången. Sunne har gått lite upp och ner under säsongens gång, och förlorade mot Mariestad senast. Tveksamt om de har orken att hänga med Borås i matchen. Mycket spel hoppas jag på och inga futtiga sargspel och icing-puckar. Vill verkligen se att Borås ger allt i denna matchen för att bevisa att man är autentiska segrare och ska uppåt.

Vad tror jag om matchen?
Eller vet... Det är det som är så tråkigt i denna serien. De flesta resultaten vet man i förväg. Men hur som helst så är det vinst som gäller. Borås har hemmaplan och man har vunnit klart mot Sunne förut, och det ser onekligen klart ut idag med. Vi synes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar