Inför Grums IK - Borås HC

No need to hurry, right? Hehe.

Ikväll klockan 19:00 i Billerudhallen är det match mellan Grums IK och Borås. Grums ligger placerade näst sist i tabellen med tjugosju poäng, men ligger endast två poäng efter Kumla som ligger över strecket. Borås å andra sidan leder fortfarande serien och har en lucka på fem poäng ner till Skövde. Det återstår nu tre matcher av grundserien innan kvalet körs igång. Borås kämpar för att behålla ledningen och ta hem seriesegern, och Grums kämpar för att ta sig ovanför strecket.

Den senaste tiden har det hänt en del i Grums. Nya tränare med namn som Magnus Roupé och Peter Hagström kommer numera leda laget säsongen ut. Maxim Fokin och Johan Bergström har lämnat laget i brist på förtroende, och ersättaren heter Patrik Blomberg, back direkt från Mora som spelade senast i krisdrabbade Jonstorp. GIK är ett lag som man inte ska räkna bort då de har skrällt mot Mariestad tidigare.

Frånvarolistan är oviss. Fredrik Enhörning, Mikael Hultqvist och Fredrik Orrsten är definitivt borta, och troligtvis Lennon Eriksson. Jimmy Lund är antagligen tillbaka och igår rådde det stor frånvaro på träningen. Linus Lindgren, Pär Åkerström, Erik Svenningsson och Lenny Dower avstod på grund av förkylning. Förhoppningsvis är samtliga med i kvällens match, med undantag för Åkerström som stiger undan för Martin Spångberg och Simon Björk.

Jag tror inte att Grums kommer vara något hot ikväll. Målskyttet har kommit igång ordentligt igen och i princip allt har blivit bättre och bättre. Nej, Grums har inget att sätta emot. En klar vinst till Lejonen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar