Kräsna boråsare

Nu är jag trött på alla dessa meningsutbyten om att serien är kass och lagen i den är fullkomligt slätstrukna. Ska det föreställa en dålig ursäkt till varför man inte kommer på matcherna under grundseriens gång? Den vanliga frasen lyder: "Hur kul är det att se lag som exempelvis Motala, Kungälv och Grums?" Tänk om alla skulle resonera så korkat, hur skulle hockeyn i Borås se ut då? Troligtvis används den frasen mest av ej inbitna hockeyfans, men ändå. Klart det är en smaksak, men bit i det sura äpplet och masa er iväg till hallen i alla fall. Lite syrlighet har ingen dött av.

Och vet ni vad? Att heja på laget oavsett vilka motståndare som infinner sig på isen är minst lika roligt varje gång. Hockeyns vackraste ögonblick är när man får se ens lag gå ur en match som vinnare, och smaken av segerns sötma är deliciös. Ni borde testa det!

Alla äpplen är inte sura.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Bra skrivet!
Nu ska jag iofs inte klaga eftersom skövde har ett jäkligt bra snitt (mycket vill ha mer du vet) men tycker publikantalet har sjunkit nu på senare tiden när vi mött motståndare som inte ligger på kvalplats. Folk tycker väl att det går för bra nu istället, att det inte är spännande. Men det lär ju lösa sig till kommande kval då publiken förhoppningsvis strömmar till.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar