Here I go again

Nej, det har ingenting med Whitesnake att göra... Jag ska snacka om alkoholen... igen.
Inget avancerat eller långdraget, utan ganska simpelt och förhoppningsvis hajar några till på allvar.

Observera att jag inte riktar mig till någon specifik supporterklubb, utan till alla som känner sig träffade.


  • Hur kommer det sig att en supporterklubb vill bli förknippade med alkohol? Om klubblaget tar avstånd, borde man inte göra likadant? Visst kan det finnas olika anledningar till varför man väljer att inte göra det, men allt som är associerat med klubblaget på något vänster borde väl ändå följa samma principer?

  • Alkohol som för övrigt många gånger genererar till våld och dylikt - som supporterklubbarna dessutom tar avstånd ifrån (alltså våldet om jag var otydlig). Borde man inte ta avstånd från alkohol också när den ofta skapar supporterproblematik? Eller väljer man att blunda för problemet för sakens skull?

  • Hur kan man som supporter vilja förespråka alkohol inom sporten överhuvudtaget (ja, även på bussresorna som är på väg mot ett SPORTevenemang)? Vad folk gör hemma när det glor sport på TV är oväsentligt. På offentliga platser borde man vara smart och föregå med gott exempel. Eller kan man inte tjoa, stilla nerverna och ha kul på ett sportevenemang utan alkohol inblandat?

  • Paragrafen "Alkohol eller andra droger hör inte ihop med idrottsliga evenemang, och skall av medlemmarna själva ansvara för att sådant inte uppmuntras." borde stå som en punkt i alla supporterklubbars policy. Allt annat vore ologiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar