Spelartitlar 07/08

Alla har vi våra favoriter - även jag också förstås. Så det objektiva ögat samt det subjektiva slogs ihop och gjorde upp en liten lista, trots att det är tidigt in på säsongen. Men såhär blev utfallet:

Jens KarlssonSäsongens...

...publikfavorit: Gustaf Wesslau. "Wesslan" - kungen i buren som är den absolut viktigaste kuggen i truppen. Har räddat laget många gånger från baklängesmål och är en otroligt bra målvakt som är snabb med plocken. När Wesslau står rätt placerad mellan stolparna, då är det inte många puckar som får ett möte med nätmaskorna.

...anfallare: Anders Eriksson. En målglad tuffing som numera bär smeknamnet "Hattrick" av undertecknad på obestämd tid. Har en grym inställning till hockeyn och är en riktig fighter på isen. Genombrott nästa? Merparten av alla forwards står som utmanare, av den enkla anledningen att de kan göra en bra säsong.

...försvarare: Alexander Täng. Oftast rätt man på rätt plats med ett otroligt vasst blålinjeskott. Har även en underbar känsla för spelet och det är ytterst sällan man blir besviken när Täng befinner sig på isen. Utmanare som ligger närmast är Anders Skördåker och Mats Hansson.

...buse: "Jensa" Karlsson (se bild). Åker på allt och alla? Nja, kanske inte riktigt (än) men innehar ett hett temperament som till synes kan verka lite svårkontrollerat. Är oftast med på noterna när det vankas bataljer runt hörnet, men är i övrigt en bra spelare. Har dock på känn att ytterligare en Karlsson (Markus) kan få häcka på botbänken en hel del.

...joker: Björn Gustafsson. Säsongens glada "kinder surprise" månntro? Har såhär långt imponerat och visat att han visst håller god allsvensk klass, precis som undertecknad förutspådde. Här finns inga som helst utmanare då Gustafsson är den solklara vinnaren. Låt mig även tillägga att jag är oerhört stolt över B-G som spelare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar