Klassen bättre än Västerås

Allsvenskan
Borås HC - VIK Västerås HK
3-0 (0-0, 2-0, 1-0)

Tredje raka och än är HC inte borträknade! Fanns det verkligen någon boråsare som inte hade ett stort flin på käften efter slutsignalen? Jag skulle inte tro det.

Helgjuten insats
Sju minuter in i matchen skapade både Fredrik Enhörning och Markus Karlsson varsitt kanonläge, men som så många gånger lyckades duktige Johan Thalberg i målburen hänga med.
Matchens klumpigaste prestation signerades av herr Öhman, när han i samband med en VIK-utvisning råkade (?) skjuta pucken från egen zon och över plexiglaset på andra sidan banan, istället för att lägga den lugnt efter isen.

Det blev oroligt i period två när två rödklädda lirare blev utspelade nere i VIK:s sarghörn, men från ingenstans dök Patrik Ahlstrand upp och tryckte in ledningsmålet i periodens första hälft. Måste säga att det var ett bra tag sedan jag hörde publiken jubla så högt som då. Joakim Perssons stolpmål kom nitton minuter blankt.

3-0 fixade lagkaptenen på egen hand efter drygt sex och en halv minut in i tredje, och hemmalaget fortsatte att spela ut bortalaget. Med ytterligare tre pinnar i bagaget klättrar HC fyra pinnhål och parkerar tillfälligt på en nionde plats.

Wesslau gjorde det igen
100% i räddningsprocent och två nollor med en matchs mellanrum, då är det kul att heta Gustaf Wesslau. Nog fick han mycket bra hjälp av sina medspelare emellanåt, men inte tusan ska de få ta största delen av kakan. All cred till dig Gustaf - det gjorde du jättebra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback



RSS 0.91


Bloggtoppen.se Sport bloggar BlogRankers.com Bloggportalen Sport bloggar